x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ALERTĂ - ACCIDENT MORTAL în Ungaria în care a fost implicat un microbuz. 3 români decedați, 6 sunt răniți - UPDATE

ALERTĂ - ACCIDENT MORTAL în Ungaria în care a fost implicat un microbuz. 3 români decedați, 6 sunt răniți - UPDATE

25 Iul 2017   •   13:23
ALERTĂ - ACCIDENT MORTAL în Ungaria în care a fost implicat un microbuz. 3 români decedați, 6 sunt răniți - UPDATE
Sursa foto: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Trei cetăţeni români au murit într-un accident rutier în Ungaria, marţi, iar şase alţi români sunt răniţi, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

"Consulatul General al României la Gyula are în atenţie accidentul produs în dimineaţa zilei de 25 iulie şi a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare", a anunţat MAE, relatează Agerpres.

Potrivit informaţiilor disponibile momentan, arată sursa citată, accidentul s-a soldat cu decesul a trei cetăţeni români, precum şi cu rănirea altor şase care au fost transportaţi şi internaţi la spitale din proximitate. 

Toate cele nouă victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România. Până în prezent, circumstanţele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate, mai arată MAE. 

O echipă mobilă, împreună cu şeful oficiului consular, s-a deplasat în regim de urgenţă la locul accidentului şi la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar. 

Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări, adaugă Ministerul Afacerilor Externe. 

 

×