x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alexei Navalnîi coboară singur scările spitalului din Berlin unde este internat

Alexei Navalnîi coboară singur scările spitalului din Berlin unde este internat

19 Sep 2020   •   18:00
Alexei Navalnîi coboară singur scările spitalului din Berlin unde este internat

Opozantul rus Alexei Navalnîi a fost văzut coborând scările într-o fotografie postată pe pagina sa de Instagram, sâmbătă, la cinci zile după ce un spitalul din Berlin unde este tratat a anunţat că a fost scos de la un ventilator şi poate respira singur, notează Reuters.

„Să vă spun cum merge recuperarea. Este deja un drum sigur, deşi e unul lung", a scris Navalnîi.

Într-o postare anterioară, tot pe Instagram, Navalnîi spunea că încă nu-şi poate folosi telefonul şi că are dificultăţi să-şi pună apă în pahar sau să urce scările, deoarece îi tremurau picioarele.

„Sunt multe probleme încă de rezolvat, dar uimitorii medici de la spitalul Charite au rezolvat-o pe cea principal. M-au transformat dintr-o <> în cineva care are mari şanse să devină un om care poate da scroll pe Instragram şi înţelege fără să se gândească la ce să dea like", a adăugat Alexei Navalnîi.

Navalnîi, principalul oponent al preşedintelui rus Vladimir Putin, s-a prăbuşit în timpul unui zbor intern din Siberia la Moscova, luna trecută şi a fost transportat la Berlin.

Germania susţine că testele de laborator din trei ţări au stabilit că a fost otrăvit cu agentul neurotoxic Noviciok, iar guvernele occidentale au cerut explicaţii din partea Rusiei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alexei navalnîi