x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Am crezut ca e de la ochelari, dar era cancer..."

"Am crezut ca e de la ochelari, dar era cancer..."

23 Feb 2018   •   11:37
"Am crezut ca e de la ochelari, dar era cancer..."

Narele Krichoff are 52 de ani, locuieste la Brisbane, in Australia, si considera ca a doar o minune a salvat-o de la moarte

 

Narele este antrenor personal pentru persoanele in varsta. Despre ea spune ca intotdeauna s-a bucurat de o stare de sanatate extraordinara si o forma fizica de invidiat. Nici nu isi aminteste cand a fost ultima oara bolnava.

Cand a observat ceva ce parea o zgarietura pe nara dreapta, nu s-a impacientat. A crezut ca e o simpla rana provocata de ochelarii de protectie solara. Dar cand a inceput sa sangereze...

Primul test medical nu a depistat nimic. Al doilea insa a venit cu un verdict ametitor: cancer. Narele a fost socata: nimeni in familia ei nu suferise vreodata de afectiuni oncologice.

"Cred ca niciodata nu am fost mai sanatoasa ca in ultimii 15 ani. Singurul lucru de care am abuzat a fost crema de protectie solara. Se pare insa ca de cancer se poate imbolnavi oricine", spune acum Narele.

A fost operata cu succes, medicii aplicandu-i 20 de copci pe locul interventiei. Femeia a stat in pat aproape 2 saptamani. Dar dupa scoaterea firelor, pe nas mai ramasese un semn mic.

"Dupa operatie ma simteam jenata, aveam impresia ca toti se uita la mine compatimindu-ma. Nu ma vedeam in stare sa mai ies vreodata din casa. Acum, cicatricea nici nu se mai observa. Iar eu sunt cu adevarat fericita. Si nu voi mai ignora niciodata vreo zgarietura".

 

×
Subiecte în articol: ochelari moarte cancer Narele Krichoff