x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Am pus mâna pe cel mai bine păstrat secret din lume! Ce a descoperit un bărbat pasionat de antichităţi (VIDEO)

Am pus mâna pe cel mai bine păstrat secret din lume! Ce a descoperit un bărbat pasionat de antichităţi (VIDEO)

14 Mai 2013   •   16:04
Am pus mâna pe cel mai bine păstrat secret din lume! Ce a descoperit un bărbat pasionat de antichităţi (VIDEO)

Cliff Kluge, din statul american Georgia, crede că a găsit o comoară inestimabilă: o copie a reţetei Coca-Cola, unul din cele mai bine păstrate secrete din lume, scrie Huffington Post.

Kluge şi soţia lui, Arlene, au achiziţionat recent mai multe documente vechi şi printre acestea se pare că se afla şi reţeta cu pricina, care datează din 1943.

Cliff Kluge, care este pasionat de antichităţi, crede că reţeta provine de la Compania Coca-Cola, întrucât sunt cateva "indicii" în text. În plus, reţeta este foarte apropiată de una dezvăluită în 2011 de un post de radio.

Bărbatul a scos la vânzare reţeta pe eBay, începând licitatia de la suma de 5 milioane de dolari, cu opţiunea "cumpără pe loc" cu suma de 15 milioane de dolari.

Ted Ryan, care lucrează la arhivele Coca-Cola, a declarat pentru The Huffington Post că reţeta este a unei "bauturi de tip cola", dar nu Coca-Cola.

×