x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ambasada Franţei se implică în lansarea produselor de lux pe piaţa din România

Ambasada Franţei se implică în lansarea produselor de lux pe piaţa din România

de Diana Scarlat    |    28 Mar 2013   •   15:30
Ambasada Franţei se implică în lansarea produselor de lux pe piaţa din România

Philippe Garcia, ataşat al Ambasadei Franţei la Bucureşti, pentru Misiunea Economică UBIFRANCE, a participat astăzi la lansarea unuia dintre cele mai renumite branduri de lux franţuzeşti la Bucureşti.

“România este o piaţă foarte bună pentru produsele de lux şI, din acest motiv, suntem astăzi prezenţi aici, la lansarea unuia dintre brandurile renumite ale Franţei. Piaţa produselor de lux din România este deja reprezentată cu succes de prietenii noştri italieni, însă are şi o binecunoscută istorie legată de brandurile franţuzeşti, pe care le aducem astăzi la Bucureşti, pentru toţi iubitorii eleganţei”, a declarat Garcia, cu ocazia lansării oficiale la Bucureşti a Casei Lancel, ce prezintă în România o primă colecţie vintage, lansată la ţnceputul secolului XX chiar de creatoarea brandului, Angèle Lancel.

Pentru a sublinia importanţa intrării brandurilor franţuzeşti de lux pe piaţa din România, Philippe Garcia a vorbit în limba franceză, adăugând, la sfârşitul discursului, că “franceza este limba internaţională a eleganţei”. Garcia este un bun cunoscător al istoriei interbelice a Bucureştiului, când Galeriile Lafayette, cu faimoase branduri de lux franţuzeşti, erau vizitate zilnic de zeci de cumpărători, iar Casa Capşa livra către capitala Franţei faimoasele cutii de lemn, pline cu celebrele prăjituri de ciocolată denumnite după mareşalul francez Joffre.
Pentru a sublinia importanţe României ca piaţă de desfacere a produselor de lux franţuzeşti, la inaugurarea oficială a boutique-lui Lancel au participat astăzi, alături de  Georgiana Palaz, deţinătoarea francizei în România, Fabrizio Cardinali, actualul CEO al companiei, şi Daniel Sauge, Directorul de Vânzări al brandului.        



×
Subiecte în articol: ambasada frantei lansare produse piata