x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Andrei Năstase îndeamnă oamenii să vină la protest în faţa Primăriei din Chişinău

Andrei Năstase îndeamnă oamenii să vină la protest în faţa Primăriei din Chişinău

20 Iun 2018   •   12:33
Andrei Năstase îndeamnă oamenii să vină la protest în faţa Primăriei din Chişinău

Primarul ales al Chişinăului, Andrei Năstase, a îndemnat oamenii să vină miercuri după amiaza la ora 17:30 la Primărie, pentru a manifesta, după ce în seara precedentă instanţa nu a confirmat legalitatea alegerilor locale anticipate din Chişinău pentru funcţia de primar general, iar mandatul său nu a fost validat. 

''Votul exprimat de cetăţenii responsabili la 3 iunie a fost desconsiderat de mafie. Aseară, sub paravanul nopţii, alegerile locale din Chişinău au fost invalidate sub pretexte ridicole, total inconsistente. /.../ Astăzi, la ora 17.30 ne întâlnim la primăria capitalei pentru a ne apăra votul'. ''Iar duminică, la 14.00, ne revedem în centrul capitalei'', a scris Andrei Năstase miercuri pe pagina sa de Facebook. 

Judecătoria Chişinău a anulat marţi seara rezultatele alegerilor locale anticipate pentru fotoliul de primar al capitalei Republicii Moldova câştigate cu 52,57% din voturi de cel mai înverşunat opozant al actualei guvernări, Andrei Năstase. "Este o decizie arbitrară", a reacţionat marţi seara Andrei Năstase, subliniind că va contesta decizia primei instanţe la Curtea de Apel Chişinău.AGERPRES

×