x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Angela Merkel spune că decizia Twitter și Facebook de a închide conturile lui Trump este „problematică”

Angela Merkel spune că decizia Twitter și Facebook de a închide conturile lui Trump este „problematică”

11 Ian 2021   •   17:04
Angela Merkel spune că decizia Twitter și Facebook de a închide conturile lui Trump este „problematică”
Sursa foto: Hepta

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a afirmat că decizia Twitter și Facebook de a închide conturile președintelui american în exercițiu Donald Trump este „problematică”, notează Bloomberg.

Angela Merkel consideră că legislativul este cel care ar trebui să stabilească reguli care guvernează aceste platforme, potrivit purtătorului său de cuvânt, Steffen Seibert.

„Cancelarul consideră că închiderea definitivă a conturilor unui președinte ales este o chestiune problematică”, a spus Seibert.

Săptămâna trecută, Twitter a închis definitiv contul lui Donald Trump, argumentând că postările acestuia riscau să incite la violență. De asemenea, și Facebook a luat o decizie similar, invocând că, potrivit ultimelor mesaje, Donald Trump intenționa să folosească ultimele zile ale mandatului pentru a submina procesul pașnic și legal al transferului de putere către Administrația Biden.

×
Subiecte în articol: donald trump twitter facebook angela merkel