x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Apelul telefonic al asasinului norvegian Breivik către poliţie, difuzat în premieră (AUDIO)

Apelul telefonic al asasinului norvegian Breivik către poliţie, difuzat în premieră (AUDIO)

25 Noi 2011   •   05:55
Apelul telefonic al asasinului norvegian Breivik către poliţie, difuzat în premieră (AUDIO)

Inregistrarea apelului telefonic pe care Anders Breivik l-a efectuat inainte de a-si incheia masacrul de pe insula norvegiana Utoya a fost difuzata, joi, pentru prima data, informeaza Daily Mirror. In inregistrarea apelului telefonic este surprins momentul in care acesta sustine ca doreste sa se predea.

"Buna ziua, numele meu este Anders Behring Breivik de la miscarea de rezistenta anticomunista norvegiana. Sunt pe insula Utoya in acest moment si vreau sa ma predau".

Breivik a efectuat acest apel de pe un telefon mobil, la 50 de minute dupa ce a ajuns pe insula. Dupa 30 de secunde, convorbirea s-a intrerupt, in momentul in care Breivik a fost rugat sa-si repete numele.

Extremistul norvegian Anders Breivik a comis atacul de pe insula Utoya pe 22 iulie, unde a ucis 69 de persoane si atentantul cu bomba in fata cladirii unde se afla biroul primul ministru norvegian, in urma caruia 8 persoane si-au pierdut viata.

Potrivit presei norvegiene Breivik a comis cel de-al doilea atac dupa ce a auzit la radio ca sediul pe care-l vizase nu s-a prabusit.

×