x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atac la Munchen: Nu există indicii ale unui atac terorist islamist (purtător de cuvânt al poliţiei)

Atac la Munchen: Nu există indicii ale unui atac terorist islamist (purtător de cuvânt al poliţiei)

22 Iul 2016   •   23:30
Atac la Munchen: Nu există indicii ale unui atac terorist islamist (purtător de cuvânt al poliţiei)

Nu există indicii ale unui atac terorist islamist, a declarat vineri un purtător de cuvânt al poliţiei din Munchen, după atacul armat care a avut loc în aceeaşi zi într-un centru comercial de lângă Stadionul Olimpic din capitala landului german Bavaria, Munchen, soldat cu şase morţi şi numeroşi răniţi, informează Reuters.

Acesta a mai spus că ancheta este într-un stadiu incipient şi că poliţia evaluează înregistrările video de la mall şi a atras atenţia că "există atacatori care încearcă să fugă şi care sunt periculoşi". Potrivit declaraţiilor sale, în prezent au loc operaţiuni de căutare a atacatorilor într-un perimetru amplu.

DPA a transmis că serviciile de pompieri şi de urgenţă din Munchen au lansat o "operaţiune majoră". "Tot ceea ce avem la dispoziţie se află la faţa locului", a declarat un purtător de cuvânt de la departamentul de pompieri din oraş, care a adăugat că niciun angajat nu a fost rănit până acum. AGERPRES

×