x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atacul armat din Oregon: mesajul șocant al unei victime către iubitul său. Tânără se zbate între viață și moarte

Atacul armat din Oregon: mesajul șocant al unei victime către iubitul său. Tânără se zbate între viață și moarte

05 Oct 2015   •   14:48
Atacul armat din Oregon: mesajul șocant al unei victime către iubitul său. Tânără se zbate între viață și moarte

Julie Woodworth, 19 ani, este una din victimele atacului din Oregon. Tânără se afla în sala de clasă vizată de Harper-Mercer și a fost împușcată de 10 ori de acesta.

În prezent, se zbate între viață și moarte într-un spital din Eugene. Potrivit dailymail.co.uk, în dimineața tragicului incident, Julie i-a dat un mesaj iubitului său, spunându-i că se pregătește pentru școală și că îl iubește.

Tânărul nu a observat mesajul decât atunci când un amic i-a relatat ce s-a întâmplat în campusul colegiului Umpqua. Speriat, și-a verificat telefonul, în speranța că va avea vești de la Julie, dar nu a găsit decât mesajul expediat cu câteva ore înainte: „Bună dimineața, dragul meu! Mă pregătesc pentru școală. Te iubesc!”

Disperat, Tyler, a plecat către locul în care erau transportați supraviețuitorii atacului și a văzut că iubita lui nu era acolo. I s-a spus că a fost grav rănită și că a fost transportată la spital. Atacatorul a împușcat-o în membre și în cap. Tânăra a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, dar starea ei este încă incertă.

Julie Woodworth este o tânără frumoasă, care visează să devină juristă. În grupul de prieteni este văzuta ca o rază de soare, care ar fi făcut orice să îi ajute pe cei din jur, iar cei apropiați sunt șocați de faptul că tocmai ea a fost ținta lui Mercer.

Prietenii au derulat o campanie de strângere de fonduri cu ajutorul platformelor de socializare pentru a o sprijini pe Julie în această luptă, acoperind astfel cheltuielile de spitalizare.
 

×
Subiecte în articol: atac armat in oregon