x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atentate la Paris: Membrii trupei californiene 'Eagles of Death Metal' au scăpat cu viaţă

Atentate la Paris: Membrii trupei californiene 'Eagles of Death Metal' au scăpat cu viaţă

14 Noi 2015   •   09:24
Atentate la Paris: Membrii trupei californiene 'Eagles of Death Metal' au scăpat cu viaţă
Sursa foto: unknown

Membrii trupei californiene 'Eagles of Death Metal', care ţinea un concert vineri seara în sala de spectacole Bataclan din Paris, au scăpat cu viaţă după atacurile teroriste comise în capitala franceză şi soldate cu cel puţin 120 de morţi şi peste 200 de răniţi, relatează AFP.

Soţia bateristului Julian Dorio a declarat pentru cotidianul Washington Post că soţul i-a telefonat să-i spună că 'este în siguranţă şi o iubeşte'. 'Toţi cei care se aflau pe scenă au scăpat', a spus ea. Informaţia a fost confirmată şi de Mary Lou Dorio, mama lui Julian, care a precizat totuşi că nu se ştie unde se află unii membri ai echipei care însoţea trupa.

'Eagles of Death Metal' este un grup de garage-rock originar din Palm Desert (California), care a colaborat cu muzicieni precum Dave Grohl, fost component al trupei Nirvana. Componenţii principali ai trupei sunt Jesse Hughes (43 de ani) şi Josh Homme (42 de ani).

În urma luării de ostatici de la sala de spectacole Bataclan atacatorii au ucis cel puţin 82 de persoane. Atentatele de vineri seară au vizat şi alte cinci locuri din nordul şi centrul Parisului.

×