x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atenţionare de călătorie pentru Grecia, din cauza controlorilor de trafic aerian

Atenţionare de călătorie pentru Grecia, din cauza controlorilor de trafic aerian

01 Oct 2014   •   12:17
Atenţionare de călătorie pentru Grecia, din cauza controlorilor de trafic aerian

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Greciei asupra faptului că Asociaţia elenă a controlorilor de trafic aerian (GATCA) a anunţat organizarea unei greve de 48 de ore în 4 şi 5 octombrie.

Potrivit unui comunicat de presă, controlorii de trafic eleni protestează astfel împotriva unei decizii ministeriale care prevede accesul Agenţiei de gestionare a datoriei publice la conturile de cheltuieli ale navigaţiei aeriene.

'Până în prezent, GATCA nu a precizat dacă traficul aerian va fi perturbat în perioada respectivă. De regulă, greva controlorilor de trafic aerian are ca efect anularea curselor aeriene având ca origine sau destinaţie aeroporturile de pe teritoriul Republicii Elene', adaugă sursa citată.

MAE le recomandă cetăţenilor români care intenţionează să folosească mijloacele de transport aerian în Grecia ca, înainte de a se deplasa în străinătate, să consulte site-urile de specialitate pentru informaţii actualizate şi să contacteze în prealabil companiile aeriene pentru reconfirmarea orarului de zbor.

×