x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Au ÎNCREMENIT când au văzut asta! Ce au descoperit doi tineri în fotografiile făcute într-un muzeu din Marea Britanie (VIDEO)

Au ÎNCREMENIT când au văzut asta! Ce au descoperit doi tineri în fotografiile făcute într-un muzeu din Marea Britanie (VIDEO)

24 Apr 2014   •   11:10
Au ÎNCREMENIT când au văzut asta! Ce au descoperit doi tineri în fotografiile făcute într-un muzeu din Marea Britanie (VIDEO)

Un cuplu care a vizitat un muzeu din Marea Britanie, în urmă cu doi ani, au făcut recent o descoperire înfricoşătoare, scrie Daily Mail. Uitându-se la fotografiile făcute atunci au fost îngroziţi de ceea ce a apărut în poze.

Scroll pentru video

În timp ce răsfoiau prin amintiri, cei doi tineri au descoperit că în câteva imagini apare fantoma unei fetiţe.

"Şi acum îmi dă fiori când mă gândesc. E suficient încât să te facă să te simţi paranoic", a spus John Burnside.

Cei doi erau însoţiţi şi de fiul lor, atunci în vârstă de 18 luni, dar nu au observat silueta în plus din fotografii decât abia doi ani mai târziu.

"A fost ciudat. La prima vedere nu am observat nimic, apoi am crezut ca mi se pare. Asa ca am intrebat-o pe Shona si mi-a confirmat ca, intr-adevar, este o fetita. Nu imi place ideea de fantome sau ceva asemanator. Imi da atacuri de panica", a mai spus bărbatul.

Nu este pentru prima dată când se spune despre Muzeul Castle că ar fi bântuit. Membrii unei echipe de televiziune care au filmat acolo în 2006 susţin că au auzit voci ascuţite şi au văzut siluete fantomatice de copii alergând prin acel loc.

Cei de la muzeu spun că nu au idee cum să explice apariţia ciudată.

×