x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Autoritățile din Florida anchetează o alertă de... zombi

Autoritățile din Florida anchetează o alertă de... zombi

24 Mai 2018   •   09:25
Autoritățile din Florida anchetează o alertă de... zombi

Autorităţile din Lake Worth (Florida) investighează originea alertei pe care au primit-o duminica trecută locuitorii oraşului privind o întrerupere a curentului electric şi "o activitate extremă de zombi" în localitate, au informat miercuri mass-media locale, citate de EFE. 

Potrivit postului de televiziune Wesh2 din Orlando, oficialii din Lake Worth, comitatul Palm Beach, au confirmat că mesajul nu a fost transmis de nicio autoritate locală şi că cineva a piratat sistemul de alertă care intră automat în funcţiune când intervin probleme de furnizare a curentului electric. 

Mesajul începea cu "alertă de pană de curent şi de zombi pentru locuitorii din Lake Worth şi Terminus" (un oraş care seamănă cu cel din celebrul serial de televiziune 'The Walking Dead'). 

După ce sublinia că pana de curent va afecta 7.318 de clienţi din diferite zone, informaţia care face parte din alerta automată preciza că se semnalează "o activitate extremă de zombi'. 

Ben Kerr, specialist în comunicare din Lake Worth, a declarat să sunt analizate şi alte mesaje din sistemul de alertă pentru a verifica eventuale alterări şi că "nu există în prezent nicio activitate de zombi în oraşul Lake Worth".AGERPRE

×