x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avion deviat, după ce un pasager a încercat să intre în cabina piloţilor

Avion deviat, după ce un pasager a încercat să intre în cabina piloţilor

05 Iun 2021   •   22:00
Avion deviat, după ce un pasager a încercat să intre în cabina piloţilor

Un pasager aflat la bordul unui avion care zbura din Los Angeles spre Nashville a încercat să intre în cabina piloţilor. Echipajul de la bord şi alţi pasageri au reuşit să îl imobilizeze pe bărbat până la sosirea agenţilor FBI. Nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului.

Un zbor intern al SUA a fost deviat către New Mexico, vineri după-amiază, după ce un pasager a încercat să intre în cabina piloţilor, transmite dw.com. Avionul, aparţinând companiei aeriene Dela Air Lines, zbura pe ruta Los Angeles – Nashville, când s-a produs incidentul.

Filmările făcute la bordul aeronavei îl surprind pe bărbat, legat la mâini şi la picioare, descălţat, înconjurat de pasageri şi membri ai echipajului de zbor, în timp ce repetă „Opriţi avionul!”.

Un însoţitor de zbor şi mai mulţi pasageri l-au legat pe bărbat de mâini şi de picioare cu o funie galbenă şi l-au dus în spatele avionului, aşezat pe scaun cu faţa în jos. Ulterior, avionul a fost deviat către Albuquerque International Sunport, unde a aterizat în jurul orei locale 14:20.

„Mulţumim echipajului şi pasagerilor zborului Delta 386... care au ajutat la reţinerea unui pasager neascultător în timp ce zborul a fost deviat către Albuquerque”, a transmis linia aeriană printr-un comunicat.

Pasagerul a fost luat în custodia poliţiei şi a FBI.

Nimeni nu a fost rănit în timp incidentului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: avion deviat