x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Băiatul nu este bine, este foarte confuz". Ce făcea o profesoară din Texas cu elevul ei, în sala de curs

"Băiatul nu este bine, este foarte confuz". Ce făcea o profesoară din Texas cu elevul ei, în sala de curs

28 Ian 2013   •   10:52
"Băiatul nu este bine, este foarte confuz". Ce făcea o profesoară din Texas cu elevul ei, în sala de curs

O tânără profesoară din Houston, Texas, ar putea fi condamnată la 20 de ani la închisoare, după ce poliţiştii au surprins-o, în casa în care locuia cu tatal ei, în compania unui elev minor, scrie Daily Mail. Kathryn Murray, în vârsta de 29 de ani, este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre elevii săi, care avea doar 15 ani.

Profesoară la o şcoală din Houston, Kathryn a început să aibă o relaţie sexuală cu unul dintre elevii ei, în vârstă de doar 15 ani. În ziua în care a fost ridicată de poliţişti, femeia plănuia să fuga cu minorul în Mexic şi să înceapă o nouă viaţă împreună.

Kathryn va fi judecată pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor, dar şi posibilă răpire, dacă se confirmă faptul că intenţiona să fugă cu băiatul. Dacă va fi găsită vinovată, profesoara îşi va petrece următorii 20 de ani la închisoare.

Ea a facut sex cu elevul la el acasa, in clasa de curs si la un hotel.

Potrivit anchetatorilor, femeia a făcut sex cu elevul la el acasă, în sala de curs, dar şi la un hotel. Fratele minorului a declarat că i-a surprins într-o zi în dormitor.

"Îmi este foarte greu să accept că fiul meu a ajuns într-o astfel de situaţie. Starea băiatului meu nu este deloc bună, este foarte confuz. Încercăm să-i spunem că nu e bine să trăiască aşa. Suntem foarte răniţi. Oameni precum această femeie nu ar trebui lăsaţi să umble pe străzi liberi, nu ar trebui să se afle în apropierea copiilor noştri", a declarat mama minorului.


×