x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bărbat declarat mort în 1994, condamnat la moarte în 2014

Bărbat declarat mort în 1994, condamnat la moarte în 2014

01 Oct 2014   •   17:44
Bărbat declarat mort în 1994, condamnat la moarte în 2014

Un american care fusese declarat mort, în 1994, după ce fusese dat dispărut de famile în 1987 a fost condamnat la moarte pentru un dublu omor săvârşit în 2010, identitatea acestuia fiind stabilită după ce a fost arestat.

Thomas Sanders, de 57 de ani, a ucis cu premeditare o fată de 12 ani şi pe mama acesteia.

Bărbatul a avut o familie în statul Mississippi, însă în 1987 a dispărut fără urmă, fiind declarat mort şapte ani mai târziu.

În 2010, Sanders se afla într-o excursie într-un parc de distracţii din Arizona alături de iubita sa, Suellen Roberts şi fiica acesteia Lexis Roberts.

În drumul de întoarcere, Sanders a oprit într-un deşert, spunându-i iubitei sale că vrea să exerseze trasul cu puşca. Suellen Roberts l-a însoţit.

Sanders intenţiona de fapt să-şi ucidă iubita. Acesta a împuşcat-o în cap, lăsând cadavrul în deşert. Apoi, timp de mai multe zile a condus cu Lexis Roberts în maşină până în statul Louisiana, unde aceştia avea domiciliul.

Odată ajuns acasă, Sanders a împuşcat-o pe fată de patru ori, în cap şi abdomen. Pentru că fata nu murise încă, acesta i-a tăiat gâtul cu un cuţit, apoi a îngropat cadavrul.

Bărbatul a fost arestat la scurt timp, acesta recunoscându-şi crimele. De asemenea, bărbatul a fost identificat de fosta sa familie, care îl credea mort.

Thomas Sanders a fost găsit vinovat de juriu, fiind condamnat la moarte de judecător.

×
Subiecte în articol: condamnare la moarte