x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bebelus de 22 de zile, MORT prin INFOMETARE in timp ce parintii sai infulecau intr-un restaurant!

Bebelus de 22 de zile, MORT prin INFOMETARE in timp ce parintii sai infulecau intr-un restaurant!

02 Ian 2015   •   18:59
Bebelus de 22 de zile, MORT prin INFOMETARE in timp ce parintii sai infulecau intr-un restaurant!

O fetita in varsta de numai 22 de zile a murit prin infometare, fiind lasata in masina parintilor sai, in timp ce acestia mancau intr-un restaurant, beneficiind de o oferta speciala.

Cei doi parinti, mama in varsta de 23 de ani, tatal, de 48, aflati in vizita la niste rude din Florida, au solicitat serviciul de urgenta dupa ce au descoperit ca bebelusul, pe care il lasasera in masina, in timp ei au mancat la un restaurant, nu mai prezenta semne vitale.

Concluziile prezentate de autopsie au fost ingrozitoare: bebelusul a murit prin infometare, din cauza neglijentei parintilor sai. Micuta cantarea numai 1.8 kg, pierzand, de la nastere, 1.13 kg. Greutatea normala pentru un bebelus de varsta sa este de 3.6 kg. Fetita era deshidratata si nu mai fusese hranita de sase sau sapte ore inainte de decesul sau.

Mama bebelusului declarase initial ca a hranit-o la san pe tot timpul calatoriei de o zi pe care o efectuasera. Dupa ce i s-au prezentat probele autopsiei, aceasta a recunoscut ca nu o hranise pe micuta, pretextand ca a fost extrem de dificil sa opreasca, din cauza aglomeratiei de pe sosea.

Absolut iresponsabila persoana a marturisit politistilor ca bebelusul parea sa aiba probleme de sanatate, dar acest lucru nu a motivat-o sa onoreze nici macar programarea obligatorie la pediatru, vizita pe care trebuia sa o faca inainte de plecarea in calatoria spre Florida.

Barbatul nu era tatal biologic al micutei si mama acesteia a declarat politiei ca individul, chiar de la nastere, nu i-a acordat nicio atentie bebelusului.

Alaturi de cuplu mai calatoareau inca doi copii, unul in varsta de un an, un altul, de doi, aparent sanatosi, care au fost preluati de autoritatile pentru protectia copilului.
Cei doi sunt acuzati de omucidere, din neglijenta, prin infometare si vor aparea in fata unei instante.
Reuters

×