x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ben Carson - Candidatul lui Mihai Gadea pentru Casa Alba - in cursa nominalizarii cu Donald Trump

Ben Carson - Candidatul lui Mihai Gadea pentru Casa Alba - in cursa nominalizarii cu Donald Trump

14 Sep 2015   •   11:38
 Ben Carson - Candidatul lui Mihai Gadea pentru Casa Alba - in cursa nominalizarii cu Donald Trump
Sursa foto: Bne Carson / wikipedia.org

Ben Carson, eminent neurochirurg american, castiga puncte in cursa pentru nominalizarea candidatului la Presedintia Statelor Unite al Partidului Republican.

Un sondaj Washington Post-ABC News privind sansele la nominalizare din partea celor doua mari partide il plaseaza la Ben Carson drept principalul adversar al magnatului Donald Trump in tabara republicanilor.

Trump este creditat cu 33 la suta din optiunea sustinatorilor republicani, iar Ben Carson cu 20 de procente. Carson castiga insa 14 puncte in ultima luna fata de un progres de 9 puncte al lui Trump.

Mihai Gadea a realizat in august 2013 un interviu eveniment cu Ben Carson, cel mai cunoscut neurochirurg pediatru din SUA si autorul unor carti de mare succes.

Cu o modestie desavarsita, in contrast cu palmaresul exceptional profesional si editorial, Carson preciza ca dorinta lui este sa ajute oamenii si mentiona tensiunile din societatea americana in care se impune un cod al tacerii asupra unor subiecte.

Mihai Gadea a prezentat publicului din Romania, in exclusivitate, portretul unui posibil Presedinte al Statelor Unite, in 2013, in perioada realizarii interviului pornind o miscare social media pentru sustinerea candidaturii lui Ben Carson la Casa Alba.

In Partidul Democrat, Hillary Clinton se mentine in fruntea optiunilor dar se afla pe un trend descrescaror. Clinton conduce cu 42 de procente fiind urmata de senatorul Sanders ,24 puncte, si de Jo Biden, 21 de procente, care nu si-a anuntat insa intrarea in cursa pentru nominalizare.

×