x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi s-a confruntat cu protestul unei activiste Femen

Berlusconi s-a confruntat cu protestul unei activiste Femen

05 Mar 2018   •   13:16
Berlusconi s-a confruntat cu protestul unei activiste Femen

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, s-a confruntat cu protestul unei activiste pe jumătate dezbrăcate, în timp ce vota în cadrul alegerilor generale duminică, la Milano, informează agenţia de presă dpa. 

"Berlusconi, timpul tău a trecut", era scris pe sânii femeii, care a urcat pe o masă în interiorul secţiei de votare. 

Fostul premier, cunoscut pentru scandalul legat de petrecerile cu sex denumite "Bunga Bunga", a reacţionat cu umor la apariţia activistei Femen. "Timpul meu a trecut? Da, aşa este şi s-a făcut coadă", a declarat el, citat de agenţia Ansa. 

Femeia a fost îndepărtată din secţie de către gărzile de securitate. 

Berlusconi este, într-un fel, deja obişnuit cu asemenea incidente: în timpul alegerilor din 2013, el s-a confruntat de asemenea cu activiste feministe în timp ce venise să voteze. 

Fostul premier Silvio Berlusconi nu poate candida din cauza unei condamnări penale, însă conduce o coaliţie formată din dreapta şi extrema-dreaptă ce era în fruntea ultimelor sondaje, dar fără garanţia unei majorităţi. 

El a făcut vineri mai multe băi de mulţime la Napoli, având în vedere că votul cel mai incert pare a fi în sud. Trecând apoi de la un interviu la altul, Berlusconi a promis că va crea 500.000 de locuri de muncă în sudul defavorizat şi că va face acest lucru cu sprijinului lui Antonio Tajani, actualul preşedinte al Parlamentului European, pe care l-a ales să conducă viitorul guvern în caz de victorie a coaliţiei sale.AGERPRES

×
Subiecte în articol: silviu berlusconi