x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Beyonce vine la Super Bowl cu controversata melodie ''Formation''

Beyonce vine la Super Bowl cu controversata melodie ''Formation''

07 Feb 2016   •   15:04
Beyonce vine la Super Bowl cu controversata melodie ''Formation''

Cunoscuta interpretă americană de R&B Beyonce, care va concerta la Super Bowl, a distribuit sâmbătă o melodie specială, ''Formation'', înaintea celui mai aşteptat meci al sezonului din fotbalul american, scrie The New York Times.

La mai puţin de 24 de ore de la lansarea videoclipului internauţii şi câţiva producători de film au acuzat-o că ar fi utilizat imagini dintr-un documetar la care au lucrat.

Uraganul Katrina şi mândria de a fi afro-american sunt teme abordate de Beyonce în videoclipul melodiei, care a fost anunţată simultan pe contul de Instagram al vedetei şi pe site-ul său oficial. Melodia şi videoclipul rulează deja pe platforma digitală Tidal. Cântecul este scris în colaborare cu rapperul Swae Lee.

''Ştiam că trebuia să fac ceva care să fie cel mai bun lucru pentru Super Bowl şi să fie unic, ceva de care oamenii să îşi amintească mereu'', a spus Beyonce într-un interviu pentru CBS, prilej cu care artista a vorbit şi despre apariţia sa precedentă la Super Bowl, în New Orleans în 2013. Cea de-a 50-a finală a campionatului de fotbal american se dispută, la Santa Clara (California), între Denver Broncos şi Carolina Panthers. În pauza Super Bowl, Beyonce, Coldplay şi Brunos Mars vor încânta publicul cu diferite reprezentaţii. AGERPRES

×
Subiecte în articol: beyonce