x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Bonnie şi Clyde", varianta contemporană. Povestea emoţionantă a unei fotografii

"Bonnie şi Clyde", varianta contemporană. Povestea emoţionantă a unei fotografii

07 Sep 2012   •   12:48
"Bonnie şi Clyde", varianta contemporană. Povestea emoţionantă a unei fotografii

Un fotograf din Brooklyn a realizat o imagine cu un cuplu arestat, si chiar daca fotografia intitulata "Ultimul sarut" ar putea castiga un concurs important, Mo Gelber nu poate ridica premiul pentru ca nu cunoaste identitatea persoanelor din imagine, scrie Daily Mail.

Mo Gelber a realizat imaginea in august si a publicat-o pe retelele de socializare pentru a gasi protagonistii. "Ajutor!!! Ii cunoaste cineva? Am aproximativ 24 de ore sa-i gasesc. E foarte important. Am participat cu aceasta fotografie la un concurs mare si l-as putea castiga si am nevoie de permisiunea lor", a scris Mo pe pagina sa de Facebook pe 17 august.

Fata din fotografie l-a contactat pe Mo si i-a spus ca este Alexis Creque si are 28 de ani. Alexis si iubitul ei fusesera arestati pe 15 august pentru ca tanarul facea graffiti intr-un cartier din Manhattan. "Eu aveam grija sa nu ne prinda oamenii legii. Am trait o iubire nebuna toata vara. Este ca un film", a spus Alexis.

Iubitul ei este un street artist cunoscut, in varsta de 26 de ani, iar Alexis nu a vrut sa-l identifice pentru ca el este inca in inchisoare. Ea nu a ramas in arestul politiei.

Mo Gelber a marturisit ca va face orice pentru a obtine si acordul tanarului artist. "Imi doresc foarte mult sa castig acest concurs", a spus fotograful.

Concursul presupune ca un grup format din cinci celebritati sa realizeze un film pentru prima data pornind de la fotografia castigatoare. "Cvintetul" este format din actorii Eva Longoria si Jamie Foxx, co-fondatorul Twitter Biz Stone, co-fondatoarea casei de moda Marchesa Georgina Chapman, si James Murphy, de la LCD Soundsystem.

×
Subiecte în articol: politie artă fotografie bonnie si clyde