x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Răzbunarea se serveşte rece! Elevi de liceu abuzivi, distruşi psihic de una dintre victimele lor

Răzbunarea se serveşte rece! Elevi de liceu abuzivi, distruşi psihic de una dintre victimele lor

06 Mai 2014   •   13:58
Răzbunarea se serveşte rece! Elevi de liceu abuzivi, distruşi psihic de una dintre victimele lor

O elevă de clasa a zecea dintr-un liceu din oraşul californian Bakersfield s-a răzbunat copios pe colegii care obişnuiau să o batjocorească printr-o metodă care a dus la schimbarea regililor alimentare din această instituţie de învăţământ.

Eleva liceului Centennial era ţinta ironiilor colegilor de mai multă vreme. În loc să riposteze, însă, aceasta s-a prezentat, săptămâna trecută, cu un coş de brioşe la şcoală, servindu-le celor care obişnuiau să o tachineze.

După ce aceştia au mâncat şi au început să o întrebe de ce brioşele au un gust bizar, aceasta le-a dezvăluit ingredientele secrete din prăjituri - spermă şi păr pubian.

Potrivit unui elev din liceu, eleva ar fi spus ulterior că pe lângă spermă şi păr pubian, brioşele mai conţineau şi pastile şi produse alimentare expirate.

Elevii care au mâncat din brioşe s-au plâns profesorilor, care au chemat poliţia. Brioşele rămase au fost confiscate şi supuse unei analize, moment în care s-a aflat că eleva de clasa a zecea jucase o farsă.

Brioşele nu conţineau substanţele pe care aceasta le menţionase. În schimb, aceasta pusese maioneză, sos de soia şi sos de grătar în prăjituri, pentru a le da un gust dubios.

Poliţia a clasificat cazul drept o farsă de liceu şi nu a deschis un dosar penal, lăsând eventualele sancţiuni pe seama şcolii.

Încă nu se ştie ce a păţit eleva, însă liceul a interzis elevilor să mai aducă mâncare de acasă în urma acestui eveniment.

Trucul elevei a funcţionat, însă. Mulţi dintre liceeni n-au crezut explicaţia poliţiei, iar unul dintre ei, care înfulecase o brioşă întreagă, a rămas acasă a doua zi, acuzând o indigestie. 

×
Subiecte în articol: briose razbunare