x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bulgarii au mai găsit 25 kg de cocaină la malul mării

Bulgarii au mai găsit 25 kg de cocaină la malul mării

12 Apr 2019   •   14:24
Bulgarii au mai găsit 25 kg de cocaină la malul mării

Autorităţile din Bulgaria au capturat joi 25,43 kilograme de cocaină pe litoralul Mării Negre, în apropierea staţiunii Sunny Day, a anunţat vineri procuratura bulgară, într-un comunicat preluat de Xinhua.
Drogurile erau într-o pungă legată de o vestă de salvare, la fel ca şi cele 169 de kilograme de cocaină găsite marţi, la circa 70 de km mai la nord.
Cocaina era de înaltă puritate, între 77,57% şi 90,59%. Valoarea pe piaţa neagră a cantităţii respective ar fi fost de 4,03 milioane de dolari, apreciază procurorii.
La sfârşitul lui martie, Poliţia Română a capturat peste o tonă de cocaină, găsită într-o barcă răsturnată în apropiere de Sfântu Gheorghe, iar ulterior au ajuns la ţărm mai multe pachete mai mici, cu o greutate totală de 152 de kilograme, conform unui bilanţ prezentat de DIICOT pe 8 aprilie.
Autorităţile române şi bulgare lucrează din 5 aprilie la acest caz, în care ministrul bulgar de interne, Mladen Marinov, a apreciat miercuri că este vorba despre o operaţiune de transfer de droguri pe mare. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: bulgaria cocaina