x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cântăreţul britanic Rod Stewart a fost înnobilat de regină

Cântăreţul britanic Rod Stewart a fost înnobilat de regină

11 Iun 2016   •   11:38
Cântăreţul britanic Rod Stewart a fost înnobilat de regină

Cântăreţul britanic de rock Rod Stewart a fost înnobilat cu prilejul manifestărilor dedicate împlinirii a 90 de ani de regina Elisabeta a II-a, alături de alte personalităţi aflate pe o listă dezvăluită vineri seară de Buckingham Palace şi citată de AFP.

Starul britanic, cunoscut pentru hiturile sale 'Do Ya Think I'm Sexy?' şi 'Maggie May', a fost distins cu titlul de cavaler pentru contribuţia sa la muzica britanică şi angajamentul său în scopuri caritabile.

Artistul în vârstă de 71 de ani, care a vândut zeci de milioane de albume de-a lungul carierei sale prolifice, şi-a exprimat satisfacţia, declarând că "nu îşi putea dori ceva mai mult".

"Mulţumesc Majestaţii sale şi promit că voi purta cu onoare acest titlu", a spus Rod Stewart, facând aluzie la cunoscutul său cântec 'You wear it well'.

Rod Stewart va purta de-acum încolo numele de Sir Rod, iar artistul se alătură astfel şi altor muzicieni înnobilaţi precum Paul McCartney sau Elton John.

Tim Peake, astronautul britanic aflat în prezent la bordul Staţiunii Spaţiale Internaţionale a fost la rândul său înnobilat pentru "servicii aduse cercetării spaţiale şi educaţiei ştiinţifice", devenind astfel prima persoană înnobilată în spaţiu.

Onorurile sunt acordate de regină de două ori pe an, de ziua Majestăţii sale şi de Anul Nou. AGERPRES

×
Subiecte în articol: rod steward