x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Forumul economic de la Davos se anunta palpitant: Vine Donald Trump!

Forumul economic de la Davos se anunta palpitant: Vine Donald Trump!

10 Ian 2018   •   09:22
Forumul economic de la Davos se anunta palpitant: Vine Donald Trump!

Preşedintele american Donald Trump intenţionează să participe la Forumul Economic Mondial de la Davos, în Elveţia, care va avea loc în perioada 22-26 ianuarie, a anunţat Casa Albă.

 

Preşedintele american "va profita de ocazie pentru a-şi prezenta programul său 'America pe primul loc' în faţa liderilor din întreaga lume", a explicat Sarah Sanders, secretarul de presă al Casei Albe.

"La Forumul Economic Mondial din acest an, preşedintele este nerăbdător să îşi promoveze politicile pentru întărirea companiilor americane, industriilor americane şi lucrătorilor americani", a adăugat ea într-un comunicat.

Tema Conferinţei de la Davos din acest an se va referi la examinarea cauzelor şi găsirea soluţiilor la fracturile politice, economice şi sociale din societate.

Anul trecut, această reuniune de elită a principalilor lideri ai lumii şi a directorilor marilor companii s-a concentrat pe impactul asupra economiei globale a alegerii lui Donald Trump ca preşedinte republican al Statelor Unite. AGERPRES

×
Subiecte în articol: forum davos donald trump economia lumii