x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Casa Regală a Marii Britanii: Kate, William şi bebeluşul regal sunt "cu toţii bine"

Casa Regală a Marii Britanii: Kate, William şi bebeluşul regal sunt "cu toţii bine"

23 Iul 2013   •   15:48
Casa Regală a Marii Britanii: Kate, William şi bebeluşul regal sunt "cu toţii bine"
Sursa foto: ANDY RAIN/EPA

Kate, soţul său prinţul William şi noul lor născut 'sunt cu toţii bine', a informat marţi palatul regal, în timp ce cuplul princiar 'a mulţumit personalului' de la maternitate pentru 'atenţia deosebită' de care s-au bucurat, relatează AFP.

'Mama, tatăl şi fiul lor erau cu toţii bine în această dimineaţă', a anunţat într-un comunicat secretariatul de presă al cuplului princiar, de la Palatul Kensington.

'Am dori să mulţumim personalului din aripa privată Lindo (de la spitalul St. Mary, unde a născut Kate) şi întregului spital pentru atenţia deosebită pe care am primit-o toţi trei', a declarat cuplul în primul lor comunicat de la naşterea fiului lor, luni după-amiază.

'Ştim că este o perioadă extrem de agitată pentru spital şi am dori să mulţumim tuturor - personalului, pacienţilor şi vizitatorilor - pentru înţelegerea lor în această perioadă', se afirmă în comunicat.

Kate, ducesă de Cambridge, a născut luni un băieţel de 3,8 kilograme. Copilul, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, dar care are deja titlul de prinţ de Cambridge, ocupă locul al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

×