x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce spune Donald Trump despre întrevederea cu Vladimir Putin

Ce spune Donald Trump despre întrevederea cu Vladimir Putin

08 Iul 2017   •   11:40
Ce spune Donald Trump despre întrevederea cu Vladimir Putin
Sursa foto: Gage Skidmore/CC BY-SA 2.0

Preşedintele SUA, Donald Trump, a calificat sâmbătă drept "formidabilă" prima sa întrevedere cu liderul rus Vladimir Putin, pe care a avut-o cu o zi înainte în marja summitului G20, informează AFP.

"Întrevederea a fost formidabilă", a declarat el la începutul unei întâlniri cu premierul britanic Theresa May, în a doua zi a summitului G20 ce se desfăşoară la Hamburg, în Germania.

Prima întâlnire dintre preşedinţii Rusiei şi SUA, Vladimir Putin şi Donald Trump, s-a încheiat vineri seara la Hamburg, în marja summitului G20, după aproape două ore şi jumătate de discuţii. Preşedinţii american şi rus, care şi-au strâns mâna şi au afişat chipuri surâzătoare la deschiderea summitului vineri dimineaţă, şi-au început întrevederea în jurul orei locale 16:00, printr-un schimb de amabilităţi înaintea începerii discuţiei, în prezenţa presei.

La întâlnirea dintre Putin şi Trump au asistat ministrul de externe rus Serghei Lavrov şi secretarul de stat american, Rex Tillerson. Întrevederea a avut o scurtă pauză alocată declaraţiilor de presă.

Sursa: antena3.ro

×
Subiecte în articol: trump putin