x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cel puțin 13 morți în urma unor inundații violente, pe Coasta de Azur

Cel puțin 13 morți în urma unor inundații violente, pe Coasta de Azur

04 Oct 2015   •   09:46
Cel puțin 13 morți în urma unor inundații violente, pe Coasta de Azur

Cel puțin 13 persoane au decedat în urma inundațiilor provocate de furtuni extrem de violente care au lovit, sâmbătă seara, Alpii Maritimi, relatează publicația franceză Liberation.

O viitură a măturat șoselele spre Cannes, Antibes, Mandelieu-la-Napoule, Villeneuve-Loubet și Nisa, au precizat autoritîțile prefecturii locale.

Trei vârstnici au pierit înecați într-un centru pentru bătrâni din apropierea Antibes, la Cannes o femeie a decedat într-un parcare, 3 persoane au fost găsite inecate în autoturismul lor care a fost luat de apă printr-un mic tunel iar alte 5 persoane au fost găsite înecate în parcările a două imobule din Mandelieu-la-Napoule.

Viiturile au inundat și campingurile din Antibe unde două elicoptere ale pompierilor au fost trimise pentru a evacua toți turiștii, mulți dintre aceștia refugiindu-se pe acoperișurile rulotelor lor.

Cea mai mare problemă pentru salvatori sunt zonele cu acces dificil din cauza reliefului iar temerile oficalităților sunt că bilanțul morților este mult mai mare.

×
Subiecte în articol: inundatii coasta de azur