x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Charlie Hebdo. Următorul număr al publicaţiei franceze va conține caricaturi cu profetul Mahomed. Tiraj de trei milioane de exemplare!

Charlie Hebdo. Următorul număr al publicaţiei franceze va conține caricaturi cu profetul Mahomed. Tiraj de trei milioane de exemplare!

12 Ian 2015   •   18:15
Charlie Hebdo. Următorul număr al publicaţiei franceze va conține caricaturi cu profetul Mahomed. Tiraj de trei milioane de exemplare!

Update: Tiraj  absolut fabulos pentru o revista in Europa! Charlie Hebdo va fi tiparit miercuri in 3 milioane de exemplare!


Participarea a peste 2 milioane de oameni la Marsul de duminica la Paris sub deviza JE SUIS CHARLIE a aratat ca solidaritatea pentru drama redactiei  este uriasa. Initial tirajul anuntat a fost de 1 milion de exemplare.
 
Charlie Hebdo devine un fenomen la nivel mondial, existand cereri pentru cumpararea numarului de miercuri in toata lumea.Libertatea de exprimare  neingradida a devenit in mod dramatic o optiune pentru toate tarile civilizate. (Dan Constantin)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Următorul număr al publicaţiei satirice franceze Charlie Hebdo, care va ieşi de sub tipar miercuri cu un tiraj de un milion de exemplare, va cuprinde "în mod evident" şi caricaturi cu profetul Mahomed, a declarat avocatul acestei publicaţii la postul de radio France Info.

"Nu vom ceda niciodată, pentru că altfel nimic din toate acestea nu ar mai avea sens", afirmă în continuare avocatul şi colaboratorul acestei publicaţii ai cărei principali caricaturişti au fost asasinaţi săptămâna trecută de doi indivizi ce au dorit astfel să se răzbune pe caricaturile în care erau ironizaţi lideri musulmani şi în special profetul Mahomed.

Tirajul publicaţiei era de obicei de circa 60.000 de exemplare, dar acum numărul care va ieşi miercuri va avea un tiraj de circa un milion de exemplare şi va fi tradus în 16 limbi, a declarat la rândul său Patrick Pelloux, unul dintre colaboratorii săptămânalului.

Membrii colectivului redacţional care au rămas în viaţă după atac îşi desfăşoară acum activitatea în sediul cotidianului Liberation, unde sunt protejaţi de un important dispozitiv poliţienesc. Ei sunt ajutaţi şi de ziarul Le Monde, care le-a oferit calculatoare şi alte echipamente informatice.

×
Subiecte în articol: Charlie Hebdo