x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cinci prieteni omorâţi în atacul terorist din New York

Cinci prieteni omorâţi în atacul terorist din New York

01 Noi 2017   •   12:48
Cinci prieteni omorâţi în atacul terorist din New York

Cinci victime ale atacului teorist din New York au fost identificate. Cei cinci bărbaţi făceau parte dintr-un grup din Argentina. Aceştia au ajuns la New York pentru a sărăbători 30 de ani de la absolvire, când au fost loviţi de camionul care a intrat pe o pistă de biciclişti, scrie Mirror.

Hernan Diego Mendoza, Diego Enrique Angelini, Alejandro Damian Pagnucco, Ariel Erlij şi Hernan Ferruchi au murit, după ce camionul condus de Sayfullo Saipov a intrat în aceştia.Un al şaselea argentinian, care făcea parte din grup, Martin Ludovico Marro, a fost rănit şi se alfă la spitalul Presbyterian din Manhattan, potrivit presei locale.

Grupul era format din 10 bărbaţi care au ajuns în Statele Unite ale Americii sâmbătă. Aceştia au vizitat un prieten aflat în Boston, înainte să ajungă în New York. Toţi cei 10 bărbaţi aveau vârste cuprinse între 45 şi 50 de ani şi au absolvit colegiul Poliecnico din Rosario în 1987.

În atacul terorist care a avut loc în Manhattan, New York şi-au pierdut viaţa opt persoane, iar alte 12 au fost rănite. Suspectul Sayfullo Saipov, 29, a fost arestat după ce a fost împuşcat de poliţişti în abdomen.

×