x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cine se afla in spatele articolului denigrator la adresa Corinei Cretu?

Cine se afla in spatele articolului denigrator la adresa Corinei Cretu?

de Dan Constantin    |    11 Dec 2015   •   17:00
Cine se afla in spatele articolului denigrator la adresa Corinei Cretu?

ARTICOLUL DIN POLITICO, PUBLICATIE PUTIN RECENZATA IN ROMANIA, O PREZENTA PE CORINA CRETU O VOIAJOARE DE CARE FUG ANGAJATII DIN
CABINETUL EI DE LA BRUXELLES.

Articolul nu contine, insa, marturia celor care si-au schimbat locul de munca. Soferul nu comenteaza, translatorul spune ca si-a schimbat biroul pentru ca nu stia romaneste, iar asistenta a plecat din motive personale si a fost inlocuita tot de o romanca.

Mai interesante sunt, insa, personajele care au contribuit la denigrare. Semnatara articolului este Tara Palmeri. A lucrat anterior la New York Post, publicatie senzationalista, cu erori monumentale si manipulari, ostila curentelor liberale din metropola americana.

La documentare a contribuit Carmen Paun - ziarista romanca care lucreaza de cativa ani la Bruxelles si este o CUNOSCUTA  animatoare la mitingurile politice ale diasporei. A fost angajata public in actiunile de protest impotriva lui Victor Ponta  in capitala Belgiei.

POLITICO apare din aprilie 2015 la Bruxelles, fiind o editie europeana a publicatiei-mama din Statele Unite, caractrerizata prin orientarea clara in favoarea Partidului Republican si ostila Administratiei Obama.

×
Subiecte în articol: corina cretu articol