x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Concursul Miss America schimbă radical regulile jocului. Participantele nu vor mai fi jurizate după frumusețe

Concursul Miss America schimbă radical regulile jocului. Participantele nu vor mai fi jurizate după frumusețe

de Oana Pavelescu    |    05 Iun 2018   •   17:14
Concursul Miss America schimbă radical regulile jocului. Participantele nu vor mai fi jurizate după frumusețe

Concursul de frumusețe Miss America schimbă radical regulile jocului. Concurentele nu vor mai fi judecate după frumusețea lor fizică, au anunțat organizația care produce această competiție.

Președintele Miss America Organization, Gretchen Carlson, a declarat că o mulțime de femei au spus că ar fi participa la aceată competiție însă nu au vrut să apară pe scenă îmbrăcate numai în costum de baie și purtând pantofi cu toc.

”Cine nu își dorește să fie emancipat, să învețe să fie lider și să-și poată plăti facultatea și să fie capabil să arate lumii ceea ce reprezintă ca persoană”, a spus Carlson și a adăugat: ”Asta vom juriza de acum încolo”.

Concursul de frumusete, care are deja o vechime de 100 de ani, este celebru pentru defilarea frumuseților feminine care sunt îmbrăcate în costume de baie sau în rochii de seară strălucitoare.

Organizatorii spun că de acum, tinerele concurente nu vor mai purta rochii de seară ci pot să se îmbrace cu ceea ce consideră ele că le reprezintă.

Această schimbare majoră survine după ce CEO-ul companiei cât și mai mulți directori au făcut comentarii sexiste și indecente despre mai multe concurente câștigăroare.

×
Subiecte în articol: miss america