x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un chinez a ucis trei elevi într-o criză de nervi provocată de rezultatele şcolare ale fiicei sale

Un chinez a ucis trei elevi într-o criză de nervi provocată de rezultatele şcolare ale fiicei sale

01 Sep 2014   •   17:13
Un chinez a ucis trei elevi într-o criză de nervi provocată de rezultatele şcolare ale fiicei sale

Un bărbat din provincia chineză Hubei a ucis prin înjunghiere trei elevi de gimnaziu şi a rănit alte şase persoane, în timp ce se afla la şcoala fiicei sale, după care s-a aruncat pe o fereastră, decedând la impactul cu solul.

Bărbatul, pe nume Chen Yanfu, se enervase pentru că fiica sa, elevă în şcoala în care a avut loc incidentul, nu fusese înregistrată în anul următor, pentru că nu îşi făcuse temele de vacanţă.

Atacul s-a petrecut în prima zi de şcoală, asupra unor elevi de clasa a cincea. Chen Yanfu a intrat în sala de clasă înarmat cu un cuţit de bucătărie cu care a început să lovească elevii şi profesoara. Trei dintre elevi au murit în drum spre spital. Alţi doi au suferit răni grave.

Aceasta nu este prima dată când elevii sunt ţinta atacurilor la întâmplare, în China. Mai multe astfel de incidente au ridicat problema securităţii în şcolile din China, în ultimii ani. 

×
Subiecte în articol: atac china copii injunghiati China