x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fetiţa pedepsită de tată să stea afară noaptea, găsită moartă într-un canal de scurgere! Tatăl a fost arestat

Fetiţa pedepsită de tată să stea afară noaptea, găsită moartă într-un canal de scurgere! Tatăl a fost arestat

23 Oct 2017   •   13:55
Fetiţa pedepsită de tată să stea afară noaptea, găsită moartă într-un canal de scurgere! Tatăl a fost arestat

Autorităţile din Texas au descoperit corpul unui copil, duminică, în momentul în care se aflau în căutarea unei fete de trei ani dispărută de mai mult de două săptămâni, scrie CNN.

Sherin Mathews din Richardson, Texas, a dispărut pe data de 7 octombrie, potrivit Departamentului de Poliţie din Richardson. Aceasta a fost văzută ultima dată în curtea din spate a casei sale, în dimineaţa zilei de 7 octombrie, de către tatăl său adoptiv, Wesley Mathews.

Corpul a fost găsit în jurul orei 11 dimineaţa, duminică, într-un canal de scurgere de lângă şosea, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei din Richardson, Kevin Perlich. Nu există încă niciun suspect.

Încă nu a fost făcută o expertiză medicală pentru a se afla identitatea copilului găsit, însă Perlich a declarat că “este foarte posibil” să fie Sherin Mathews. Cauza morţii nu a fost încă determinată.

Sherin Mathews a dispărut după ce a fost dată afară din casă, la 3 dimineaţa, pe 7 octombrie, ca pedeapsă pentru că nu şi-a băut laptele. Tatăl fetei i-a spus acesteia să stea lângă un copac aflat în curtea din spate a casei. Acesta a declarat ulterior că a văzut coioţi în apropiere de locul unde se afla fata.

Familia micuţei a fost informată, iar tatăl ei riscă ani buni de închisoare pentru gestul său necugetat.

×