x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Crimă în Franţa: Român căutat de poliţie după ce şi-a ucis soţia gravidă şi cei doi copii

Crimă în Franţa: Român căutat de poliţie după ce şi-a ucis soţia gravidă şi cei doi copii

21 Iul 2014   •   12:29
Crimă în Franţa: Român căutat de poliţie după ce şi-a ucis soţia gravidă şi cei doi copii

O crimă oribilă a avut loc într-o familie de români stabilită în Franţa. O femeie în vârstă de 36 de ani, însărcinată în luna a şaptea, a fost omorâtă împreună cu cei doi copii ai săi, doi băieţi, unul de cinci ani, celălalt de un an şi jumătate.

Principalul suspect vizat de ancheta poliţiei în cazul oribilei crime este chiar tatăl copiilor, Sebastian Bălan, un bărbat de 38 de ani, din Rădăuţi, care până în acest moment nu a fost prins.

Crima a fost descoperită de cumnatul suspectului, care muncea alături de Bălan în construcţii, pe un şantier aflat într-o suburbie a Parisului.
Vinerea trecută, 18 iulie 2014, Sebastian Bălan nu a mai ajuns la locul de muncă, întorcându-se din drum acasă. Cumnatul său a încercat să afle motivul pentru care Bălan absentase de la muncă, iniţial crezând că acesta îşi internase soţia, gravidă în luna a şaptea, la spital. Spre seară, îngrijorat după ce nimeni din familie nu îi răspundea la telefon a plecat spre locuinţa familiei Bălan. Ajuns acolo a găsit uşa locuinţei încuiată. şi cum liniştea din casă l-a speriat, a intrat pe un geam al locuinţei. În casă a găsit cadavrele celor doi copii zăcând pe pat, iar pe podea se afla mama acestora, surse din poliţie declarând că toţi trei au fost înjunghiaţi.
Vecinii familiei Bălan sunt în stare de şoc, aceştia fiind cunoscuţi în comunitate drept oameni liniştiţi, care trăiau în armonie şi care îşi creşteau copiii cu dragoste.

Cei doi soţi Bălan erau căsătoriţi de 15 ani şi se stabiliseră într-o suburbie a Parisului în urmă cu doi ani şi jumătate. Ei erau aşteptaţi să vină în vizită în ţară în cursul vacanţei de vară aşa cum făceau în fiecare an.
Poliţia franceză se află în căutarea suspectului, anchetatorii cât şi apropiaţii familiei neputând înţelege ce l-a putut determina sa comită actul criminal.



×