x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum a supravieţuit 105 ore, captiv într-o hală frigorifică

Cum a supravieţuit 105 ore, captiv într-o hală frigorifică

28 Iul 2014   •   15:46
Cum a supravieţuit 105 ore, captiv într-o hală frigorifică

Un muncitor al unei fabrici de peşte a reuşit să rămână în viaţă la capătul a patru zile de captivitate într-un agregat frigorific industrial.

În timp ce curăţa o hală frigorifică, un vietnamez a fost îngropat sub un morman de saci conţinând fileuri de peşte, la minus 22 de grade Celsius. Nici chiar el nu-şi dădea prea multe şanse de supravieţuire. Totuşi, gândurile către soţia şi fiul său l-au ajutat pe bărbatul de 23 de ani să spere până când, la capătul a 105 ore de căutare, a fost găsit de colegii săi.

"Am fost strivit de gheaţă. Am încercat să strig după ajutor, dar mi-am dat seama că nu avea niciun sens. Aveam o foame teribilă şi simţeam cum eram cuprins de degerături. La început am crezut că o să mor, dar mi-am recăpătat speranţa, gândindu-mă la soţia şi la fiul meu. Am lins gheaţa din jurul meu pentru a supravieţui, dar simţeam cu devin din ce în ce mai epuizat", descrie bărbatul clipele teribile prin care a trecut .

Doctorii care l-au tratat au declarat că a rămas în viaţă numai pentru avusese inspiraţia să îmbrace patru haine, una peste cealaltă, şi că avea pe cap o căciulă îmblănită.

×