x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum a supravieţuit un vânător rătăcit în zona aridă a Australiei

Cum a supravieţuit un vânător rătăcit în zona aridă a Australiei

13 Oct 2015   •   12:37
Cum a supravieţuit un vânător rătăcit în zona aridă a Australiei

Un vânător care s-a pierdut în vasta zonă aridă din interiorul continentului australian, timp de o săptămână, a mâncat furnici pentru a supravieţui, a indicat marţi poliţia locală, citată de DPA.

Reginald Foggerdy, 62 de ani, a plecat la vânătoare săptămâna trecută de la o tabără din deşert, situată în apropiere de Laverton, la 1.000 de kilometri nord-est de Perth (vestul Australiei). Familia sa a alertat autorităţile atunci când a constatat că bărbatul nu s-a întors a doua zi.

Mergând pe calea urmelor găsite în weekend, poliţia a reuşit să îl descopere pe vânător sprijinit de un copac, într-o stare extrem de precară.

Potrivit inspectorului de poliţie Andy Greatwood, Foggerdy a fost descoperit la 15 kilometri de tabăra de unde plecase.

"Era extrem de deshidratat, puţin delirant, dar a primit primul ajutor, şi putem spune că acum poate sta în picioare şi vorbi, aşa că lucrurile se prezintă foarte bine", a indicat el pentru postul ABC.

"În ultimele zile, (bărbatul) a reuşit să supravieţuiască stând întins sub un copac şi mâncând furnici negre (...). Nu a avut apă timp de şase zile", a adăugat poliţistul, lăudând abilităţile de supravieţuire ale vânătorului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: vanator ratacit in australia