x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum s-a terminat fantezia unui bătrânel de 84 de ani cu două gemene de 17, întâlnite online

Cum s-a terminat fantezia unui bătrânel de 84 de ani cu două gemene de 17, întâlnite online

30 Noi 2014   •   20:53
Cum s-a terminat fantezia unui bătrânel de 84 de ani cu două gemene de 17, întâlnite online

Un bătrânel american în vârstă de 84 de ani, destul de deschis către nou, având în vedere că știa să lucreze pe calculator, a întâlnit online două puștoaice, gemene, ai căror ani, nici măcar împreună nu adunau măcar jumătate din vârsta lui!

Locul în care s-au găsit unul pe celelalte era un site sordid - seekingarrangement.com, locul în care bărbații cu bani se întâlnesc cu femei tinere interesate de persoane care să le întrețină financiar.

Cum calul de dar nu se caută la dinți, banii fiind motivul pentru care prezenta interes, și măcar inima, deși cu ajutorul științei moderne se prea poate ca și fizicul, îi dădea ghes, octogenarul le-a invitat într-o bună zi pe cele două puștoaice la un restaurant de lux.

Apoi le-a invitat la el acasă. Proastă inspirație!
Au luat în drum o sticlă de rom, cu aromă de zmeură și în ciuda faptului că au băută pe toată atmosfera nu s-a destins precum credea că o să se întâmple.
Deși avea pilulele de Viagra pregătite la capul patului, probabil lângă paharul în care-și punea proteza la culcare, bătrânul n-a mai ajuns în dormitor cu fâțele de 17 ani. Acestea n-au stat prea mult la discuții, l-au legat de masa din bucătărie, i-au cotroboit prin casă și au plecat cu tot ceea ce au găsit interesant: 470 de dolari și cărțile de credit.

Bătrânul a stat legat strâns în cabluri mai bine de 20 de ore, până în momentul în care a fost găsit de unul dintre vecinii săi.

În apărarea ei, una dintre gemene a declarat poliției: "Mi-a cerut lucruri pe care n-aveam în niciun fel de gând să le fac. Este urât, bătrân și dezgustător. L-am legat, i-am luat banii și am plecat."

×