x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CUTREMURUL DEVASTATOR din California, surprins de camera video care supraveghea un bebeluş. REACŢIA INCREDIBILĂ a micuţului (VIDEO)

CUTREMURUL DEVASTATOR din California, surprins de camera video care supraveghea un bebeluş. REACŢIA INCREDIBILĂ a micuţului (VIDEO)

26 Aug 2014   •   10:58
CUTREMURUL DEVASTATOR din California, surprins de camera video care supraveghea un bebeluş. REACŢIA INCREDIBILĂ a micuţului (VIDEO)

Ieri s-a produs în California un cutremur cu magnitudinea 6, cel mai puternic din ultimii 25 de ani. Seismul a avut loc la o adâncime de doar 10 kilometri, trezindu-i brutal pe locuitorii din Napa Valley.

Ei bine, nu chiar pe toţi. Cutremurul a fost surprins şi de o cameră video de supraveghere montată în încăperea unui bebeluş din San Francisco. În imagini se vede cum băieţelul, deşi este zdruncinat serios de seism, nu se trezeşte din somn.

Scroll pentru video

Matthew, în vârstă de 21 de luni, se răsuceşte în pătuţ în timpul cutremurului, dar continuă să doarmă fără niciun fel de problemă. Înregistrarea a fost publicată de Artem Russakovskii, tatăl băieţelului. Acesta a declarat pentru presa americană că familia nu a suferit pagube majore în urma seismului de 6 grade pe Richter.

×