x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe De Halloween un american şi-a construit în curte o replică a vehiculului AT-AT din Star Wars

De Halloween un american şi-a construit în curte o replică a vehiculului AT-AT din Star Wars

18 Oct 2017   •   21:30
De Halloween un american şi-a construit în curte o replică a vehiculului AT-AT din Star Wars

Un bărbat din oraşul Parma, din statul Ohio (SUA) şi-a construit în grădină o replică a vehiculului blindat de luptă AT-AT din celebrul film 'The Empire Strikes Back (1980)', din seria 'Star Wars', relatează miercuri EFE. 

Transportorul construit de Nick Meyer pentru a-şi decora gradina din faţa casei sale cu prilejul sărbătorii de Halloween (31 octombrie) a devenit o adevărată senzaţie în orăşelul american şi pe reţelele de socializare. 

Meyer şi-a construit vehiculul AT-AT, cum este cunoscut în rândul iubitorilor filmului 'Star Wars', din spumă poliuretană, lemn şi butoaie de plastic, o lucrare care a avut nevoie de mai multe luni de efort şi care a început în aprilie cu colectarea materialelor necesare. 

După ce a strâns materialul necesar el a început să ridice vehiculul de luptă, care seamănă cu un robot cu patru picioare folosit în lupta de pe Hoth şi care a ajuns să să aibă aproape aceeaşi înălţime cu cea a casei sale de două etaje, potrivit site-ului Cleveland.com. 

Meyer a asigurat că îi plac filmele din saga galactică creată de George Lucas, dar că nu este un fan împătimit al seriei. 

Viitorul film din universul 'Star Wars', episodul VIII: The Last Jedi', avându-i ca protagonişti pe Daisy Ridley şi Mark Hamill, va ajunge pe marile ecrane la 15 decembrie şi este o continuare a precedentului episod VII: The Force Awakens' din 2015.AGERPRES

×