x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Decizia DRAMATICĂ pe care a luat-o soţia lui Michael Schumacher

Decizia DRAMATICĂ pe care a luat-o soţia lui Michael Schumacher

25 Iul 2014   •   19:01
 Decizia DRAMATICĂ pe care a luat-o soţia lui Michael Schumacher

Soţia lui Michael Schumacher a scos la vânzare avionul familiei, un Falcon 2000EX, pentru suma de 12 milioane de lire sterline, scrie vineri Daily Mail în ediţia sa electronică.

Scoaterea la vânzare a aparatului de zbor, capabil să atingă viteze de până la 920 de km pe oră, reprezintă o dovadă a faptului că recuperarea fostului pilot german va fi de lungă durată, după accidentul suferit la 29 decembrie 2013, în Alpii francezi.

'Motivele pentru care este vândut avionul sunt clare. Când participa la cursele de Formula 1, Schumacher zbura între 300 şi 400 de ore anual cu avionul în jurul lumii. Chiar şi în timpul pauzei pe care a luat-o în Formula 1, între anii 2007-2009, el a folosit avionul la multe din vacanţele familiei, alături de soţia sa, Corinna, şi copiii săi, Mick, 15 ani şi Gina Maria, 17 ani', comentează publicaţia Bild.

Starea de sănătate a fostului pilot german de Formula 1 a cunoscut progrese în ultima perioadă, cotidianul elveţian SonntagsBlick relata recent că 'sunt semne că Michael va părăsi curând clinica şi va fi îngrijit acasă', poate chiar la sfârşitul acestei veri. Soţia sa Corinna a dotat locuinţa familiei cu cele mai performante aparate medicale care să monitorizeze starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

Michael Schumacher s-a trezit din coma indusă luna trecută şi în prezent comunică cu membrii familiei sale prin mişcarea pleoapelor. Medicii de la spitalul universitar din Lausanne speră ca într-o anumită perioadă de timp, peste câteva săptămâni, fostul pilot de Formula 1 va putea sta într-un scaun electronic conceput special, potrivit Daily Mail. (Agerpres)

×