x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Declarat mort de 3 medici, salvat de un sforăit

Declarat mort de 3 medici, salvat de un sforăit

10 Ian 2018   •   17:28
Declarat mort de 3 medici, salvat de un sforăit

Gonzalo Montoya Jiménez a fost găsit în celula sa din închisoarea spaniolă din Asturias, duminică dimineață. 3 medici l-au declarat decedat pe bărbatul în vârstă de 29 de ani, după ce i-au verificat semnele vitale, scrie ziaru La Voz de Asturias.

Familia lui Jiménez a fost anunțată că a murit iar trupul neînsflețit a fost mutat la morga din Oveido. ”Cadavrul” era pregătit pentru autopsie iar legistul pregătit pentru a efectua primele incizii.

Din feiricire spaniolul a ”eliberat” un sforăit care i-a salvat viața exact în momentul în care medicul voia să execute prima tăietură. Bărbatul a fost rapid transferat la Spitalul Universitar din Asturas.

Se crede că bărbatul suferă de catalepsie, o formă de epilepsie. Cei are suferă de această maladie își pierd simțurile și cunoștința, devin rigizi, nu răspund stimulilor iar funcțiile vitale încetinesc, par a fi morți, dar aceștia pot auzi, ei fiind parțial conștienți.

Familia bărbatului este furioasă că acesta a fost la un pas de a fi ucis de medicul legist și dau vina pe dei 3 medici care l-au declarat decedat. Mai mult decât atât, familia crede că de fapt doar unul din medici s-ar fi uitat la bărbat iar ceilalți doi au semnat doar documentul fără să arunce măcar o privire.

×