x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire FABULOASĂ în Ierusalim, ce confirmă un text biblic! A avut loc cu puţin timp înaintea crucificării lui Iisus (VIDEO)

Descoperire FABULOASĂ în Ierusalim, ce confirmă un text biblic! A avut loc cu puţin timp înaintea crucificării lui Iisus (VIDEO)

05 Ian 2015   •   16:43
Descoperire FABULOASĂ în Ierusalim, ce confirmă un text biblic! A avut loc cu puţin timp înaintea crucificării lui Iisus (VIDEO)

Arheologii au descoperit în partea vestică a Ierusalimului ceea ce par a fi ruinele palatului în care s-a desfăşurat procesul lui Iisus, informează luni 20minutes.fr. Episodul, relatat în Biblie, a avut loc cu puţin timp înaintea condamnării lui Iisus la crucificare.

Potrivit The Washington Post, situl arheologic este situat în apropierea muzeului Turnului lui David, iar ruinele ar putea fi cele ale palatului lui Irod, unde a avut loc celebrul proces, servind apoi ca închisoare.

Shimon Gibson, profesor de arheologie la Universitatea Carolina de Nord, susţine că nu există îndoieli în privinţa faptului că procesul s-a desfăşurat în incinta palatului lui Irod.

"Nu există bineînţeles nicio inscripţie care să indice că procesul a avut loc acolo, însă totul arată acest lucru, din punct de vedere arheologic, istoric sau evanghelic", a declarat Gibson.


×