x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dezvăluire INCREDIBILĂ în cazul Pistorius. Ce a făcut sportivul paralimpic, timp de 9 minute, înainte de a-şi împuşca iubita (VIDEO)

Dezvăluire INCREDIBILĂ în cazul Pistorius. Ce a făcut sportivul paralimpic, timp de 9 minute, înainte de a-şi împuşca iubita (VIDEO)

02 Oct 2014   •   11:30
Dezvăluire INCREDIBILĂ în cazul Pistorius. Ce a făcut sportivul paralimpic, timp de 9 minute, înainte de a-şi împuşca iubita (VIDEO)
Sursa foto: Daniel Born/EPA

Dezvăluire şocantă făcută astăzi, în legătură cu procesul pentru crimă al atletului paralimpic Oscar Pistorius. Jurnaliştii sud-africani au scos la iveală faptul că sportivul ar fi avut o conversaţie de 9 minute cu fosta sa iubită, Jenna Edkins, cu puţin timp înainte de a o împuşca pe Reeva Steenkamp, scrie The Mirror.

Numărul de telefon al Jennei Edkins era salvat în agenda telefonului mobil al lui Pistorius sub numele de "Babyshoes".

Noile dovezi au fost descoperite de jurnaliştii sud-africani, nu de anchetatori. Potrivit ziariştilor, sportivul paralimpic vorbea la telefon în momentul în care a sosit acasă, în seara în care a avut loc tragedia.

Alte informaţii arată că numărul de telefon folosit de Jenna era de fapt înregistrat pe numele tatălui acesteia.

Pentru că anchetatorii nu au făcut conexiunea, Jenna Edkins nu a fost niciodată audiată.

Acuzarea nu a comentat vis-a-vis de cum a fost posibil ca o asemenea informaţie să fie scăpată din vedere.

Nici partea apărării nu a făcut comentarii pe acest subiect.

Luna trecută, campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă, în cazul decesului iubitei sale, Reeva Steenkamp. În momentul în care a aflat că nu va fi condamnat pentru crimă cu premeditare, Pistorius a izbucnit în lacrimi.

În cazurile de omor din culpă, pedeapsa maximă este de 15 ani de închisoare, dar nu există o limită minimă. Pistorius îşi va afla pedeapsa pe 13 octombrie.

În vârstă de 27 ani, Oscar Pistorius a pledat nevinovat la acuzaţia de crimă cu premeditare, afirmând că a împuşcat-o din greşeală pe prietena sa Reeva Steenkamp, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2013, după ce a confundat-o cu un hoţ ascuns în toaleta locuinţei sale.

Parchetul sud-african l-a contrazis, însă, afirmând să acesta şi-a omorât prietena în urma unei dispute şi a solicitat ca sportivul să fie condamnat la 25 de ani de închisoare fără posibilitatea de a fi eliberat condiţionat.

×