x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DiCaprio vrea la teatru: "Am citit câteva piese şi mi-ar plăcea să joc într-una din ele"

DiCaprio vrea la teatru: "Am citit câteva piese şi mi-ar plăcea să joc într-una din ele"

21 Feb 2014   •   15:13
DiCaprio vrea la teatru: "Am citit câteva piese şi mi-ar plăcea să joc într-una din ele"
Sursa foto: ANDY RAIN/EPA

Leonardo DiCaprio îşi doreşte să se lanseze în lumea teatrului şi studiază câteva oportunităţi de roluri atât în piese clasice cât şi moderne, scrie publicaţia britanică Daily Mirror, citată de Agerpres. "M-am gândit la teatru de multe ori în ultimii ani dar au apărut mereu alte proiecte şi nu s-a concretizat nimic. Poate că acum a sosit şi vremea pentru teatru", a declarat actorul în vârstă de 39 de ani.

Leonardo DiCaprio a precizat că va aştepta până la încheierea sezonului premiilor de la Hollywood, după Gala Oscar, pentru a-şi pregăti debutul în lumea teatrului.

"Trebuie să se termine sezonul premiilor, să scap de aceste călătorii şi apoi, poate, va fi şi o piesă. Am citit câteva piese şi mi-ar plăcea să joc într-una din ele", a mai spus DiCaprio.

Bernard Hiller, un profesor de actorie care a iniţiat în arta dramatică mai multe vedete de la Hollywood, a salutat posibilul debut al lui Leonardo DiCaprio în teatru, susţinând că este convins că starul din "The Wolf On Wall Street" ar avea ce să ofere publicului.

×
Subiecte în articol: leonardo di caprio teatru piese de teatru