x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi britanici, căsătoriţi de peste 70 de ani, au murit la interval de doar patru minute

Doi britanici, căsătoriţi de peste 70 de ani, au murit la interval de doar patru minute

04 Apr 2017   •   23:10
Doi britanici, căsătoriţi de peste 70 de ani, au murit la interval de doar patru minute

Doi britanici, căsătoriţi de peste 70 de ani, au murit la interval de doar patru minute, informează publicaţia britanică The Telegraph. 

Veteranul din al Al Doilea Război Mondial Wilf Russell a murit pe 29 martie la vârsta de 93 de ani, într-un centru de îngrijire, la ora 06:50. 

În mod incredibil, soţia sa Vera, în vârstă de 91 de ani, aflată la trei mile depărtare, a decedat patru minute mai târziu. Bătrâna era internată la Leicester Royal Infirmary din luna ianuarie şi a murit fără să ştie că soţul ei decedase cu doar câteva minute înainte. 

Wilf, care a luptat în Italia şi Africa de Nord în cadrul Royal Air Force (RAF) , a fost mutat în centrul Magna Home Care din Wigston, Leicestershire, după ce a fost diagnosticat cu demenţă anul trecut. 

Potrivit rudelor, starea de sănătate a Verei a început să se deterioreze după ce soţul său a început să nu o mai recunoască în timpul vizitelor. 

Cei doi, care se iubeau din copilărie, aveau 16 şi, respectiv, 18 ani, la momentul logodnei. Wilf şi Vera şi-au unit destinele după război, pe 5 septembrie 1945.AGERPRES

×