x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump i-a spus văduvei unui soldat omorât în Niger că "ştia în ce s-a înscris"

Donald Trump i-a spus văduvei unui soldat omorât în Niger că "ştia în ce s-a înscris"

18 Oct 2017   •   12:11
Donald Trump i-a spus văduvei unui soldat omorât în Niger că "ştia în ce s-a înscris"

Donald Trump a fost catalogat ca fiind “insensibil”, după ce i-a spus văduvei unui soldat omorât în nord-vestul Africii că “ştia în ce s-a înscris”, scrie The Telegraph.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, care a fost criticat pentru că nu a luat imediat legătura cu rudele celor patru soldaţi omorâţi în Niger, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a telefonat soţiei sergentului La David Johnson, marţi, pentru a-şi exprima condoleanţele.

Membră a Camerei Reprezentanţilor, Frederica Wilson, a afirmat pentru CNN că se afla cu Myeshia Johnson în drum spre Aeroportul Internaţional Miami, unde aceasta urma să primească sicriul cu soţul ei, când preşedintele a sunat. “Cred că ştia în ce s-a înscris. Dar când se întâmplă, doare oricum”, i-a spus la telefon Donald Trump soţiei sergentului, potrivit lui Frederica Wilson.

“A fost ca şi cum mi-ar fi spus: ‘Tu te-ai înscris să faci asta, dacă nu voiai să mori, nu trebuia să te înscri’”, a spus Myeshia Johnson.

Frederica Wilson a spus că apelul a durat în jur de 3-5 minute, iar singurul cuvânt pe care Myeshia i l-a spus lui Trump a fost “mulţumesc” la finalul apelului. “Este atât de insensibil. Nu trebuia să spună asta. Nu trebuia să spună”, a afirmat Frederica Wilson.

“Sergentul La David Johnson este un erou. Donald Trump nu posedă caracterul, empatia sau graţia pentru a fi preşedintele Statelor Unite”, a mai spus Frederica într-o postare pe Twitter.

Myeshia Johnson are un băiat de doi ani, o fată de şase ani şi aşteaptă un al treilea copil în ianuarie.

×