x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump l-ar putea invita pe Kim Jong-un la Casa Albă

Donald Trump l-ar putea invita pe Kim Jong-un la Casa Albă

08 Iun 2018   •   12:12
Donald Trump l-ar putea invita pe Kim Jong-un la Casa Albă

Donald Trump l-ar putea invita pe Kim Jong-un la Casa Albă, dacă summitul de săptămâna viitoare de la Singapore va merge bine, potrivit afirmațiilor făcute de președintele SUA, joi, scrie The Guardian

„În mod sigur, dacă merge bine, și cred că va fi bine primit, cred că va privi asta foarte favorabil, deci cred că s-ar putea întâmpla”, a spus Trump în timpul unei conferințe de presă cu prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe. 
Întrebat dacă o astfel de întâlnire va avea loc la Casa Albă sau la proprietatea lui Mar-a-Lago din Florida, Donald Trump a răspuns: „Poate vom începe cu Casa Albă. Ce credeți?”.
Cu toate acestea, Donald Trump a repetat amenințările potrivit cărora este pregătit să plece, dacă negocierile din 12 iunie nu se vor îndrepta către denuclearizare.
„Am făcut asta înainte”, a spus Trump - făcând referire la anularea summitului printr-o scrisoare trimisă liderului Coreei de Nord. „Sper că nu va fi necesar să plec, pentru că chiar cred că Kim Jong-un vrea să facă ceva care va fi grozav pentru oamenii lui, de asemenea grozav pentru familia lui și grozav pentru el”. 
 

×