x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ești BĂRBAT, ai copii cu mai multe femei? PRIMEȘTI BANI de la STAT!

Ești BĂRBAT, ai copii cu mai multe femei? PRIMEȘTI BANI de la STAT!

23 Oct 2014   •   12:41
Ești BĂRBAT, ai copii cu mai multe femei? PRIMEȘTI BANI de la STAT!

Bărbații care au mai mulți copii, cu femei diferite, vor primi din partea statului un premiu pentru contribuția adusă la creșterea natalitâții.

Pentru cei care deja se pregăteau să numere banii primiți pentru virilitate, trebuie spus de la bun început că ideea aparține unui parlamentar rus și că în cazul în care propunerea se va concretiza într-o lege, ea va fi aplicată doar în Rusia.

Valerii Selejniov, inițiatorul propunerii legislative, a declarat că a avut în vedere o nouă măsură pentru creșterea natalității prin extinderea programului de ajutorare al mamelor cu mai mulți copii, care beneficiază de o primă de la stat în valoare de 8500 de euro.

Selejniov aduce ca argument faptul că statistica a susținut că sunt destul de numeroase cazurile în care un bărbat are copii cu mai multe femei, care nu sunt eligibile în programul de ajutoare al mamelor.
Astfel prin ajutorarea taților cu mai mulți copii, dar care nu au bani să plătească pensia alimentară, banii statului vor ajunge și la acele familii care nu puteau fi încadrate în programul maternal.

Evident, propunerea legislativă a fost primită cu rețineri și scepticism, majoritatea celor care se declară împotrivă sa motivând că banii pe care i-ar primi bărbații cu mai mulți copii nu vor fi regăsiți în pensiile alimentare ci în vodcă și, evident, petreceri cu femei!


×